Over ons – Pheanix Administraties

Pheanix biedt financiële dienstverlening in ‘nieuwe stijl’. Maar hoe werkt die nieuwe stijl dan? Op basis van acht jaar onderzoek bij ondernemers hebben wij geconstateerd dat maar weinig ondernemers echt tevreden zijn over hun huidige financiële dienstverlener of accountant. Veel gehoorde klachten over de accountancy-sector zijn onder andere:

 • De financiële dienstverlening is buitenproportioneel geprijsd en wordt altijd op basis van nacalculatie gefactureerd; soms niet eens met een nette specificatie van de werkzaamheden.
 • Klantcontact is moeizaam en ‘uit de hoogte’.
 • De sector denkt niet mee en is niet proactief.
 • De sector spreekt de taal van de ondernemer niet en de ondernemer de taal van de dienstverlener niet. Gevolg: verwarring en onduidelijkheid.

Wat doet Pheanix anders dan anderen?

Dat is makkelijk uit te leggen. Pheanix heeft een paar slimme oplossingen bedacht om financiële administratieve diensten klantgerichter aan te bieden. We hebben de klant centraal gezet in de basis van onze bedrijfsopzet. Hierdoor kunnen wij meer en persoonlijke service bieden voor redelijke prijzen. We kennen u bij naam en verdiepen ons in uw verhaal.

Een aantal pluspunten op een rij:

 • Vanaf het eerste moment leveren wij maatwerk. U bent geen nummer, ook geen doelgroep. U bent een ondernemer met een specifieke branche, werkwijze en persoonlijkheid. Wij houden hier rekening mee en passen onze dienstverlening aan op uw dynamiek en wensen. Dit zonder af te doen aan een professionele dienstverlening, dit blijft natuurlijk de basis van wat wij doen voor u.
 • Bij ons bepaalt de klant het boekhoudpakket, niet andersom. Wij werken met alle gerenommeerde boekhoudpakketten. U hoeft bij ons dus niet verplicht over te stappen op een specifiek pakket, wanneer u gewend bent aan uw eigen financiële boekhoudpakket.
 • De relatie tussen u en Pheanix gaat verder dan de cijfers alleen. Pheanix staat naast u, niet boven u. Dit zult u merken aan kleine dingen die wij vanzelfsprekend vinden, maar nog niet bij iedere financiële dienstverlener gemeengoed zijn. Zo informeren wij u bijvoorbeeld op maat over voor u relevante ontwikkelingen in de financiële wereld en kunt u bij ons terecht met al uw financiële vragen. Zo delen we onze kennis met u, in uw voordeel.

Onze kernwaarden

Iedere ondernemer die zich bij Pheanix aansluit, kan erop rekenen dat wij ons committeren aan de volgende kernwaarden:

 • De klant staat te allen tijde centraal in onze dienstverlening.
 • Wij communiceren in heldere taal. Wij houden u op de hoogte zonder u te bedelven onder vaktermen.
 • Wij denken écht mee, kortom proactief dienstverlening zonder dat u erom hoeft te vragen.
 • U weet altijd vooraf wat de dienstverlening kost. Ofwel via een vast maandbedrag, of een vooraf gecommuniceerd bedrag voor de werkzaamheden.
Over ons - Pheanix accountancy

Contact

Wilt u meer  informatie of in contact met ons  komen?

Mail ons